Initiatiecursus voor het fokken van LOSH-honden - Sessie 2018 naar 2019

Eind 2018 zal de fokkerijwetgeving van de Vlaamse Overheid wellicht zijn definitieve vorm krijgen en zullen er ook enkele aanpassingen aan het huidig kennelbesluit van de dienst Dierenwelzijn gepubliceerd worden.

Om zo goed mogelijk op de actualiteit te kunnen inspelen heeft de KMSH beslist om de cursus “Beginnende fokkers” uit te stellen tot het voorjaar 2019.


***

Info over onze cursussen:

U staat in de beginfase van wat tegelijkertijd een kunst is en een passie: het fokken van rashonden. De meest gelauwerde fokkers zijn op een mooie dag ook begonnen, zoals u. Daarbij komt dat de vooruitgang van de wetenschap meer en meer zijn stempel drukt op het moderne ethische fokgebeuren.

Om u te helpen deze fase, waarin zich talloze vragen opdringen, zo goed mogelijk door te komen, stelt de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus, u een lessencyclus voor als initiatie op het fokken van rashonden.

Gedurende zes avonden van twee modules van 90 minuten, zullen specialisten van de KMSH u inleiden in de problematiek van het hondenfokken in al zijn aspecten.
Een zevende en laatste avond zult u door middel van een test uw verworven kennis kunnen bewijzen en een attest van welslagen behalen. Het is wel zo dat men op de volledige cyclus moet aanwezig geweest zijn.

27/07/2018