Initiatiecursus voor het fokken van LOSH-honden

U staat in de beginfase van wat tegelijkertijd een kunst is en een passie: het fokken van rashonden. De meest gelauwerde fokkers zijn op een mooie dag ook begonnen, zoals u. Daarbij komt dat de vooruitgang van de wetenschap meer en meer zijn stempel drukt op het moderne ethische fokgebeuren.

Om u te helpen deze fase, waarin zich talloze vragen opdringen, zo goed mogelijk door te komen, stelt de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus, u een lessencyclus voor als initiatie op het fokken van rashonden.

Gedurende zeven avonden van twee modules van 90 minuten, zullen specialisten van de KMSH u inleiden in de problematiek van het hondenfokken in al zijn aspecten.
Een achtste en laatste avond zult u door middel van een test uw verworven kennis kunnen bewijzen en een attest van welslagen behalen. Het is wel zo dat men op de volledige cyclus moet aanwezig geweest zijn. Die laatste avond wordt bekroond met een buffet “om van te watertanden”.

De lessen doorgaan op de zetel van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus, Albert Giraudlaan 98, 1030 Brussel.

Nieuwe sessie 2018 is nog niet bevestigd. Gewoon zijn de data 2 à 3 maanden voor de sessie op onze website gepubliceerd.

11/08/2017